Knestøtte med fjæring på Fjelltur

Knestøtte med fjæring til fjelltur

Om du får vondt i knærne dine av å gå på fjellet vil vi anbefale å bruke våre knestøtter med fjæring. De avlaster knærne dine med hele 40kg, stabiliserer dem og gjør de sterkere! Om du skal bruke knestøtter med fjæring til fjelltur vil vi anbefale å kjøpe 2 stykker selv om du bare skulle slite med 1 kne.

Knestøtter med fjæring er et revulusjonerende produkt innenfor knestøtter. Vi har bare fornøyde kunder som kjøper våre knestøtter. Mange av våres kjente som slet med knærne har idag fått en helt ny hverdag der de kan dra på tur ut i skogen eller på gjellet uten noe smerte!

Knestøtte med fjæring for beskyttelse

To stabiliserende og støttende knestøtter for seg som trenger ekstra støtte i kneleddet. Knestøttene hjelper deg med å bøye kneleddet, for eksempel når du går tur eller når du står opp fra en sittende posisjon.

Støtte og stabilisering til knærne

Disse knestøttene hjelper deg om du trenger ekstra støtte i kneleddene, midlertidig eller permanent. Støttene stabiliserer og beskytter kneleddene i alle retninger – ortosen hjelper til med kneets behov for indre og eksterne leddbåndskader og korsbåndskade foran og bak.

Knestøtten passer i alle størrelser

Du justerer lett ortosen rundt knærne, direkte mot huden eller over treningsbuksene dine ved hjelp av borrelås. Knestøtten passer i alle størrelser.

Knestøttene vil endre din hverdag om du vil ut i naturen!